Cases

De onderstaande projecten zijn een selectie van mijn opdrachten van de afgelopen periode.

 

UniCarriers Nederland

Bij UniCarriers (onderdeel van Mitshubishi Heavy Industries) mocht ik de marketingmanager vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Met als belangrijkste taak het genereren van sales qualified leads, startte ik in mei bij deze mooie internationale opdrachtgever met het formuleren van cijfermatige online marketing doelstellingen. Daarna stroopte ik de mouwen op en ging ik aan de slag met het finetunen van en posten op social media, het opzetten van een blog, het continu monitoren van de online resultaten en het creëren en onderhouden van draagvlak binnen de organisatie. En het werkt!

 

Na vijf maanden waren de Facebook en LinkedIn groepen elk met  meer dan 20% gegroeid en levendig, was het aantal websitebezoekers met 159% gestegen (i.v.m. 2017), waren de website bezoeken uit social media verviervoudigd én was aantal leads vanuit marketing elke maand gegroeid. 

 

Haagse Hogeschool

Voor het European Studies programma, herzag ik de marketingstrategie en nam ik allerlei communicatie-uitingen onder de loep.

 

Dit leidde tot een online marketingplan met strategische en praktische tips en daarin een focus op social media en conversie-optimalisatie. M.a.w. hoe kunnen de online tools optimaal worden ingezet om de doelgroep online te overtuigen?

Verdel

Vanuit mijn rol als marketing manager, mocht ik de marketingafdeling  vanaf nul opzetten en laten groeien. Met een focus op online marketing en merken bouwen gericht op retail-klanten, mocht ik bijna 6 jaar lang dit bedrijf internationaal helpen floreren. Op www.verdel.eu, 
www.naturalsflowers.eu en www.primaflora.de lees je meer over de Verdel merken. 

 

Salon Von

De eigenaresse van Salon Von was op zoek naar  'natural beauties' die zich aangesproken voelen door het gebruik van natuurlijke producten. Aan mij de schone taak om de 'home page' en 'over ons' pagina zo te herschrijven dat de juiste doelgroep werd aangesproken. 

 

 

MCare & Coaching

Voor deze coach op het gebied van sport en carrière, bedacht ik een slogan voor haar merk en schreef ik al haar website teksten. Zo lukte het om samen met de opdrachtgever en de professionals van TVI Computers,  haar twee uiteenlopende bedrijfsactiviteiten in één aantrekkelijke website onder te brengen. 

 

AGF Recruitment

AGF Recruitment, een werving & selectiebureau op het gebied van vers, hielp ik bij het wervend schrijven van een vacaturetekst.

GEHA Verhuur

Voor GEHA Verhuur, een hoveniersbedrijf dat ook groot tuinmaterieel verhuurt, verzorgde ik website teksten en advies over beeldmateriaal. Zo werd de site meer doelgroep- in plaats van product-gestuurd. 

 

Ben je op zoek naar een soortgelijke oplossing voor jouw online marketing? Neem contact met me op.