Home » Over

De persoon achter het bedrijf

Mag ik me even voorstellen? Anke Keijsers.


Natuurlijk wil je graag een foto zien en achtergrondfeiten kennen, voordat je besluit om met iemand samen te werken. De online marketing van jouw merk is namelijk je visitekaartje, de manier waarop anderen jouw bedrijf leren kennen. Dat laat je niet zomaar aan iemand over.  Anderen omschrijven mij als een sfeermaker en iemand die resultaatgericht werkt. Bij referenties lees je nog meer aardige woorden die anderen over mij schreven. 

Mijn passie is het vertalen van de kernwaarden van een bedrijf, het authentieke verhaal van een organisatie, naar commerciële en resultaatgerichte online marketingplannen en de uitwerking daarvan.  Met Schwung in je online uitingen door afwisseling en verrassende teksten, met hier en daar wat humor en aantrekkelijke afbeeldingen. Met als doel het verbeteren van je naamsbekendheid, het vergroten van het aantal websitebezoekers, meer websitebezoekers vanuit social media en het generen van sales qualified leads.

 

Van 2005-2012 werkte ik als consultant bij IPM/ Panteia; hier gaf ik A-merken zoals Bolletje, Efteling, Nickelodeon en VGZ marketing- en communicatie advies op basis van consumentenonderzoek. Van 2012 tot het voorjaar van 2018 was ik de trotse marketing manager van Verdel, waar ik eindverantwoordelijk was voor alle merken van deze internationale speler in de bloemen- en planten. 

Sinds november 2017 ben ik inzetbaar als interimmer. Ik help je graag bij het:

  • bieden van interim online marketing oplossingen,
    • denk aan het opvangen van een zwangerschapsverlof
    • of een tijdelijk  online marketing project dat daadkrachtig geleid moet worden. 
  • resultaatgericht uitwerken van (online) marketingplannen,
  • opstellen en redigeren van commerciële online teksten,
  • opzetten, onderhouden en monitoren van websites- en shops, 
  • en het opzetten van een social media strategie inclusief planning, content en analyse.


In mijn logo zie je, als je goed kijkt, een kroon. Deze past goed bij mijn achternaam én staat symbool voor creatief meesterschap. Dus ik zet graag, samen met jou, de kroon op jouw merk.