Marketing wasstraat

 

Marketing wasstraat: laat je merk weer shinen

 

Jij bent ondernemer en bijvoorbeeld heel goed in wijn verkopen of coachingssessies begeleiden en marketing vind je wel belangrijk, maar heeft niet jouw volledige aandacht.  Jij bent  immers liever bezig met je core business: omzet maken met datgene waar jij goed in bent en wat je graag doet. Net als ik mijn boekhouding en juridische zaken aan experts overlaat, wil ik jou helpen met je marketing, want dat is toevallig mijn core business. Weten hoe anderen de marketing wasstraat hebben ingezet? Scroll dan naar beneden. 

 

De aanpak van de marketing wasstraaat:

De term marketing wasstraat staat voor een intensieve schoonmaaksessie. We kijken samen welk wasprogramma het beste aansluit op jouw ondernemersdoelstellingen en de marketingdoelen die daarbij passen.  Wil je twee uren sparren en gebruik maken van mijn marketing expertise om vervolgens zelf aan de slag te gaan? Dat kan. Maar misschien heb je ook meer begeleiding nodig, en kies je bijv. voor een sessie van halve of een hele dag, waarin we samen een plan opstellen en daarin actiepunten formuleren. 

 

Kies het wasprogramma dat past bij jouw vraagstuk en budget.

Programma Toelichting Tijdsduur Resultaat Prijs
Basis Marketing in het kort: de belangrijkste punten voor jouw marketingplan. Vertel me je ondernemersdoel en ik adviseer je over hoe je marketing daarvoor in kunt zetten. Uiteraard mag je me zo veel mogelijk vragen stellen, maar ga er vanuit dat ik dit ook bij jou doe ; ). 2 uur Je weet nu waar je zelf mee aan de slag kunt en waar je prioriteit ligt. € 175,-
Rise and shine Marketingplan op 1 A4 : van ondernemersdoel naar marketingplan. Aan de hand van jouw doelstellingen, kijken wat je nodig hebt aan marketing. Zit jouw uitdaging in bekendheid vergroten, in mensen laten kopen of wellicht in je productportfolio? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen maken we een beknopt marketingplan voor jouw onderneming waar je zelf mee aan de slag gaat. 4 uur Een beknopt marketingplan dat je houvast geeft. € 325,-
Premium Het premium pakket is een uitbreiding van het rise and shine plan. Ook hier krijg je een marketingplan op 1 A4. Maar hier voegen we een actielijst aan toe. Zo weet jij waar je morgen, volgende week en de rest van het kwartaal mee aan de slag moet. 6 uur Marketingplan inclusief actieplan. € 500,-
Waspas Heb je een andere marketingvraag waar je graag eens over wilt praten? Laten we bellen en dan kijken we samen wat past bij jouw budget en doelen. Misschien skypen we eens een uurtje of wil je een overleg bij jou op locatie? Let me know. N.t.b. N.t.b. N.t.b.
Washulp Heb je behoefte aan een regelmatige frisse blik? Dat kan met de washulp. In overleg bepalen we een schema waarbij ik bijv. één keer per week, per maand of per kwartaal met je meedenk. N.t.b. N.t.b. N.t.b.

 

De kleine lettertjes

De hierboven genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De sessies vinden plaats op een locatie in Den Haag of Leidschendam-Voorburg. Desgewenst kom ik ook naar je toe en reken ik hiervoor € 0,19 ex. BTW per kilometer 

 

Wil jij je merk door de marketing wasstraat halen en weer laten blinken? 

 

Klik hier voor de andere marketingdiensten.

 

En wil je weten wat anderen over de marketing wasstraat zeiden?

Reflections of Nature

Caroline van Tienen

 

"Social media speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Zeker als ondernemer is het belangrijk jezelf ‘goed op de kaart te zetten’. Omdat ik daarvoor zelf de tijd en kennis niet had, heb ik gekozen voor de marketing wasstraat van Anke.

 

Een ontzettend fijne samenwerking, waarbij mijn website en social media kanalen weer shinen". 

Grapewine

Arjan van der Pot

 

"Anke heeft mij enorm geholpen om het strategische gedeelte van GrapeWine weer scherp te krijgen. Als ondernemer heb je nou éénmaal niet verstand van alle zaken die jouw onderneming aangaan en dus heb je profesionals nodig om je te ondersteunen in je groei.

Naast vakinhoudelijk is Anke een fijne persoonlijkheid waar het fijn mee werken is zonder de doelen uit het oog te verliezen.

 

Wat mij betreft raad ik Anke dan ook van harte aan bij haar komende opdrachtgevers.
Doen!"