Wat ik doe

Voor de onderstaande vraagstukken, kun je mijn hulp inschakelen.
 

Interim (online) marketing

Heeft jouw marketingteam behoefte aan een interim daadkrachtig teamlid? Omdat een teamlid zwanger is of omdat er een nieuw project is waarvoor te weinig mankracht is? 

Graag sta ik jullie bij als senior (online) marketeer. Voor het opzetten en beheren van online branding projecten, het vergroten van je conversie, het laten groeien van je online community's en de day to day business, count me in! Snel schakelen en resultaatgericht zijn daarbij de kernwoorden. 

 

Marketing- en of communicatieplan

Misschien wil je een nieuw product lanceren, een nieuwe doelgroep aanspreken of je merk anders over de bühne brengen. Een marketingplan op één A4 of uitgebreide analyse met aanbevelingen? Ik help je. 

 

Nieuwe website 

Wil je een nieuwe site maar ben je niet handig met hoe je dit het beste kunt aanpakken, beheren of analyseren? Ik help je graag bij een eerste opzet, bouwen en het creëren van online content. Uiteraard zo ingericht dat Google jouw site goed kan vinden en responsive.  Of je hebt al een websitebouwer gevonden maar die is meer van de techniek dan de tekst? Ook dan geldt: bel Anke. 

 

Commerciële teksten

Regelmatig help ik bedrijven bij het vertalen van hun merkverhaal naar wervende teksten voor hun website, online marketing is nu eenmaal mijn vak. Ook voor teksten voor folders, vacatures en andere zakelijke uitingen kun je me bellen. Startend vanaf nul of jouw eigen teksten aangescherpt, het kan allebei. 

 

Meer weten na het lezen van het bovenstaande? Neem contact op.