Home » Online marketing diensten » Marketing wasstraat

Marketing wasstraat

 

Marketing voor ondernemers; vast stramien, vaste prijs

Jij bent ondernemer en bijvoorbeeld heel goed in mensen knippen, wijn verkopen, coachingssessies begeleiden of optreden en marketing voor ondernemers  vind je wel belangrijk, maar schuif je stiekem toch voor je uit. Jij bent  immers liever bezig met je core business: omzet maken met datgene waar jij goed in bent en graag doet. Dat heb ik nou ook! Net als ik mijn boekhouding en juridische zaken aan experts overlaat, wil ik jou aanbieden dat ik je help met je online marketing, want dat is toevallig mijn core business. Weten hoe anderen de marketing wasstraat hebben ingezet? Scroll dan naar beneden. 

 

Stap Resultaat
1) Ik kijk uitvoerig naar jouw site en je social media Jij ontvangt na onze werksessie een document met alle bevindingen en zaken die nog beter kunnen.
2) Jij gaat aan de slag met een voorbereidende opdracht Een goede voorbereiding voor de werksessie
3) Een gezamenlijke sessie van 3 uur - in Den Haag Je gaat naar huis met concrete aantekeningen:
- Inzicht in jouw doelgroep: wat speelt er en hoe kun je hierop inspelen?
- Een duidelijk kader voor het aanspreken van je doelgroep (meer lijn in je social media uitingen - meer websitebezoekers - hogere conversie)
- Een heleboel tips en tricks om je online marketing te verbeteren
- Inspiratie voor toekomstige marketingplannen
4) Ik herschrijf één van de pagina's van je site. Bijv. de Over Ons pagina van je website die je vervolgens ook voor een folder kunt gebruiken. Een tekst die duidelijk aansluit op onze sessie en de gezamenlijk gekozen richting *

* Wil je graag dat ik na onze sessie alle websiteteksten of andere zaken voor je herschrijf, dan kan ik hier uiteraard een aanvullende offerte voor maken. 

 

Tijdsplan:

Na jouw 'GO' kunnen we de werksessie inplannen en stuur ik je de voorbereidende opdracht.
Na de werksessie heb je binnen 1 werkweek, de eerste versie van de herschreven tekst voor je site. 

Investering:

Wil jij je merk door de marketing wasstraat halen en weer laten blinken? De kosten hiervan zijn € 490,- exclusief BTW. 

 

 

En wil je weten wat anderen over de marketing wasstraat zeiden? Zie hieronder. 

 

Reflections of Nature

Caroline van Tienen

 

"Social media speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Zeker als ondernemer is het belangrijk jezelf ‘goed op de kaart te zetten’. Omdat ik daarvoor zelf de tijd en kennis niet had, heb ik gekozen voor de marketing wasstraat van Anke.

 

Een ontzettend fijne samenwerking, waarbij mijn website en social media kanalen weer shinen". 

Grapewine

Arjan van der Pot

 

"Anke heeft mij enorm geholpen om het strategische gedeelte van GrapeWine weer scherp te krijgen. Als ondernemer heb je nou éénmaal niet verstand van alle zaken die jouw onderneming aangaan en dus heb je profesionals nodig om je te ondersteunen in je groei.

Naast vakinhoudelijk is Anke een fijne persoonlijkheid waar het fijn mee werken is zonder de doelen uit het oog te verliezen.

 

Wat mij betreft raad ik Anke dan ook van harte aan bij haar komende opdrachtgevers.
Doen!"